Villa A

Luxe woningen aan de Kornelis van Tollaan

Woning A bestaat uit een ruime basiswoning van twee woonlagen met een gebruiksoppervlak van ca. 154 m2.

Begane grond
– De begane grond bevat een centraal gelegen ruime hal, met toilet, trap en garderobe. Hierdoor kan de overige leefruimte met ruim 13 meter lengte, de woonkamer en keuken, worden ingedeeld zoals u zelf wilt. De ruimte van ca 70 m2 biedt ook de mogelijkheid voor een heerlijke leefkeuken, met voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een kookeiland of een grote eettafel.

Aan de straatzijde is ruimte voor 2 auto’s.

De gevel is overal dik geïsoleerd en bekleed met deels eco-vriendelijke minerale strips en deels met houten afwerking. Hierdoor krijgt het huis een moderne, vriendelijke uitstraling. De kozijnen zijn van hoogwaardig aluminium en standaard voorzien van HR++ ramen. Overal in het huis komt comfortabele vloerverwarming, die wordt aangesloten aan het nieuwste type warmtepomp dat een hoog rendement heeft en geen geluidsoverlast veroorzaakt.

De verwachtte EPC-waarde zal 0.4 zijn, of zelfs lager. Daardoor is het mogelijk om het huis volledig energie-neutraal te krijgen, afhankelijk van het gebruik en het aantal zonnepanelen. Het huis krijgt geen gas-aansluiting meer, conform de nieuwste bouweisen van de gemeente Rotterdam.

1e Verdieping
– Op de verdieping is ruimte voor 3 grote slaapkamers. De enorme master bedroom heeft een eigen grote badkamer en voldoende ruimte om bijvoorbeeld een inloopkast te maken. Vanaf de overloop is er een extra tweede badkamer bereikbaar en een bergruimte waar ook de technische installatie wordt geplaatst.

Optioneel
– Tweede verdieping Wilt u extra ruimte voor extra slaapkamers of een werkkamer, kan het erg interessant zijn om als optie een tweede verdieping te laten bouwen. Deze beslaat de helft van de oppervlakte van de onderliggende verdiepingen. Het is ook mogelijk om hier een heerlijke ruime dakterrassen aan te leggen.
– Kelder Wilt u extra bergruimte hebben of bijvoorbeeld uw wijnvoorraad stallen? In dat geval is in het ontwerp rekening gehouden met een optie van een grote kelder van ca 18m2 die toegankelijk is vanuit de centrale hal.
– Overige opties: de woning is flexibel aan te passen aan uw wensen. Bijvoorbeeld een andere indeling van de (bad)kamers, een uitbouw van de woonkamer, een serre, enz. Mocht u daartoe interesse hebben, kunt u daartoe een offerte krijgen.

Details

Aantal woonlagen: 2 (optioneel 3 en/of kelder)
Woonoppervlakte: 154 m2 – 212 m2 inclusief tweede verdieping.
Leefruimte begane grond: ca 70 m2
Extra verdieping: ca 45 m2
Kelder: ca 18m2
Kaveloppervlak: ca 308 m2
Parkeren: ruimte voor 2 auto’s

Prijs voor de basiswoning: € 695.000,- v.o.n.
Prijs voor de optie 2e verdieping: € 69.000,-
Prijs voor de optie kelder: € 35.000,-
Prijs voor uitbouw woonkamer met 1,5 meter lengte: € 20.000,-
Overige opties/wensen: op aanvraag

Woningen

De Tolhuyzen zijn ruim opgezet en voorzien van alle comfort. De woningen zijn modern vormgegeven met een gevarieerd gevelbeeld en dat geeft een tijdloos karakter. Parkeren kunt u op het eigen terrein. De woningen hebben allemaal een grote voortuin en achtertuin. Op het dak heeft u de mogelijkheid om een dakterras te realiseren.

Woonoppervlakten
circa 154 m2 tot 212 m2

Hoogwaardig afgewerkte badkamer

Ruime (voor) tuinen en dakterrassen.

Verdiepingshoge ramen met HR++

Duurzame woningen, EPC 0.4

Standaard vloerverwarming

Bekijk hieronder de andere woningen

Villa B

Villa C

Villa D