Woningaanbod

Ruimtelijk wonen in de Tolhuyzen.

Villa's met een doordachte architectuur omgeven door het groen.

De Tolhuyzen bestaan uit 4 twee-onder-een-kap villa’s, met meerdere uitbreidingsmogelijkheden, zodat u kunt kiezen voor de woning die aansluit bij uw woonwensen.
Veel lichtinval, veel privacy, prachtige zichtlijnen en indelingen zijn zorgvuldig afgewogen en meegenomen bij het ontwerpen van de ruimtes.

De ruimtes leveren geborgenheid en zijn prettig in de maatvoering.

Alle villa’s hebben riante leefruimtes op de begane grond, waarbij de indeling van de woonkamer, keuken en leefkeuken eenvoudig te wijzigen is. De keukens zijn royale woonkeukens met ruimte voor een groot kookeiland.

De woningen worden gekenmerkt door kamerhoge raampartijen met openslaande deuren richting de achtertuin.

De villa’s hebben een grote achtertuin van ca. 15 meter. De tuinen liggen allen op het Zuid-Westen en hebben de gehele middag en een groot deel van de avond zon. Op elk moment van de dag kunt u dan kiezen voor terras in de zon of juist een lekker plekje in de schaduw.

Er is ruime parkeergelegenheid voor tenminste 2 auto’s op eigen terrein.

Planning

  • Start Bouw:           eind 4e kw 2019
  • Oplevering:           3e kw 2020

Woningen

De Tolhuyzen zijn ruim opgezet en voorzien van alle comfort. De woningen zijn modern vormgegeven met een gevarieerd gevelbeeld en dat geeft een tijdloos karakter. Parkeren kunt u op het eigen terrein. De woningen hebben allemaal een grote voortuin en achtertuin. Op het dak heeft u de mogelijkheid om een dakterras te realiseren.

Woonoppervlakten
circa 154 m2 tot 212 m2

Hoogwaardig afgewerkte badkamer

Ruime (voor) tuinen en dakterrassen.

Verdiepingshoge ramen met HR++

Duurzame woningen, EPC 0.4

Standaard vloerverwarming

Bekijk hieronder de woningen

Villa A

Villa B

Villa C

Villa D